Er zijn 127 resultaten gevonden

door rex
06 mar 2018, 17:43
Forum: Hypothyreoïdie
Onderwerp: Het voorjaar komt eraan
Reacties: 1
Weergaves: 192

Het voorjaar komt eraan

Hallo iedereen, Ik open een nieuw onderwerp,maar zit al enige tijd op dit forum. De afgelopen winter voelde ik me redelijk tot goed.Mijn lichameljke klachten DIE ik heb, zou ik niet direct aan mijn schildklier willen koppelen. Ik zat te denken: Heb het idee dat ik zomers lichamelijk minder lekker in...
door rex
25 jan 2018, 19:11
Forum: Hypothyreoïdie
Onderwerp: Ophoging van de euthyrox
Reacties: 167
Weergaves: 4189

Re: Ophoging van de euthyrox

Tja,van mijn 25ste tot mijn 60ste dezelfde huisarts gehad. Wist van de hoed en de rand. Daarna zijn vervanger die niet altijd goed in mijn history keek Vanwege verhuizing halverwege vorig jaar bij andere huisarts terecht gekomen die aan het einde van dit jaar plotseling de brui eraan gaf. Nu onderge...
door rex
25 jan 2018, 12:21
Forum: Hypothyreoïdie
Onderwerp: Ophoging van de euthyrox
Reacties: 167
Weergaves: 4189

Re: Ophoging van de euthyrox

Bedankt, heb het doorgelezen. Ik gebruik al jaren euthyrox voor een te trage sk. na de bekende radioactieve slok. Vorig jaar moest ik ophogen naar 0,88 ivm een verhoogde TSH van 6..... en nog wat. Mijn toenmalige huisarts noemde dat subklinisch en dat was natuurlijk ook een niet juiste diagnose daar...
door rex
25 jan 2018, 09:54
Forum: Hypothyreoïdie
Onderwerp: Ophoging van de euthyrox
Reacties: 167
Weergaves: 4189

Re: Ophoging van de euthyrox

Heb voor de lol een offerte aangevraagd bij een privelab wat ze vragen voor een TSH FT4 T4 T3 bepaling ,dus alles.
door rex
25 jan 2018, 08:23
Forum: Hypothyreoïdie
Onderwerp: Ophoging van de euthyrox
Reacties: 167
Weergaves: 4189

Re: Ophoging van de euthyrox

Ik moest suiker prikken en heb toen gevraagd om direct de schildklier erbij te zetten. Heb ik gedaan via de diabetesverpl.Mijn nwe dokter heb ik 1 keer gesproken en is nu alweer verdwenen !! Zo gaat dat tegenwoordig in die dokterspraktijken. Heb nu geen vaste dokter maar een tijdelijke vervanger, di...
door rex
24 jan 2018, 18:28
Forum: Hypothyreoïdie
Onderwerp: Ophoging van de euthyrox
Reacties: 167
Weergaves: 4189

Re: Ophoging van de euthyrox

Ik heb op dit moment geen klachten die ik direct zou kunnen relateren aan de schildklier.
Op het formulier stond TSH en bij AFwijkende waarde T4. Vroeger kon je zelf aanvullen handmatigd aanvinken::)) maar nu gaat alles digitaal.
door rex
24 jan 2018, 14:11
Forum: Hypothyreoïdie
Onderwerp: Ophoging van de euthyrox
Reacties: 167
Weergaves: 4189

Re: Ophoging van de euthyrox SETPOINT

Dit zijn de waardes die ik heb:21 augustus is de laatste uitslag bij een inname van 0,88 euthyrox vanaf 14 juni nav de uitslag van 7 juni TSH 01-04-2016 :2.90 geen T4 vrij erbij (toen geen klachten naar ik herinner) TSH 24-04-2017 :5.40 T4 vrij 16.40 (klachten begonnen) TSH 07-06-2017 :6.20 T4 vrij...
door rex
20 jan 2018, 19:51
Forum: Hypothyreoïdie
Onderwerp: Nieuw lab.
Reacties: 0
Weergaves: 96

Nieuw lab.

Heb nwe huisarts die met ander lab.werkt. Heb een aantal jaren geprikt in een ziekenhuis, altijd vroeg en nuchter.
Nu dus een ander lab. en vanaf 8 uur. Op welke verschillen moet ik letten of welke verschillen kunnen zich voordoen?

Groet, Rinus
door rex
13 dec 2017, 20:32
Forum: Hypothyreoïdie
Onderwerp: Thyrox van fabrikant Merck
Reacties: 4
Weergaves: 222

Thyrox van fabrikant Merck

In Frankrijk is veel ophef over de veranderde samenstelling van de levothyroxine van fabrikant Merck. Duizenden Fransen kregen klachten. Ik heb al jaren thyrox van Merck en daar staat op Schiphol-Rijk. Wie zegt dat dat niet uit Frankrijk komt? De fabrikant is gedwogen terug te gaan op de oude samens...
door rex
11 dec 2017, 15:19
Forum: Hypothyreoïdie
Onderwerp: Ophoging van de euthyrox
Reacties: 167
Weergaves: 4189

Re: Ophoging van de euthyrox

Ik heb 15 dagen lang om de 3 uur mijn bloeddruk opgemeten en suiker geprikt. Die bloeddruk kan best wel schommelen. De hoogste waarde was 101/155 en de laagste 60/86 .Dat kan misschien liggen aan de bloeddrukverlagende medicijnen. De suiker gaf een 14daags gemiddelde van 6.1 aan en ik prikte wel 7 k...