Er zijn 15 resultaten gevonden

door Glennie
16 jan 2020, 16:37
Forum: Diagnose, onderzoek, klachten en symptomen
Onderwerp: Schildklier ijzer en b12 tekort
Reacties: 18
Weergaves: 407

Re: Schildklier ijzer en b12 tekort

Ok dus je kan bloeden zonder te merken .maar heb totaal geen klachten. en referenrie is 25 -150van ferritine en ijzer 14-35 en b12 is 148-250 hb is 8.5 -11 ikheb
Hb is 9.4
Ijzer 17
Ferritine 18
Tranferrine 4.0
T4 vrij 20
Vrije t3 6.0
Tsh 0.01
Vitsmine b12 143
Foliumzuur 10
door Glennie
16 jan 2020, 14:48
Forum: Diagnose, onderzoek, klachten en symptomen
Onderwerp: Schildklier ijzer en b12 tekort
Reacties: 18
Weergaves: 407

Re: Schildklier ijzer en b12 tekort

Nee nergens last van hoefde ook niet ofzo .als je langzaam bloed verliest in maag .maar ik vraag me af zonder menstratie of mannen .wie heeft combi schildjkier en ijzer problemen
door Glennie
16 jan 2020, 13:31
Forum: Diagnose, onderzoek, klachten en symptomen
Onderwerp: Schildklier ijzer en b12 tekort
Reacties: 18
Weergaves: 407

Re: Schildklier ijzer en b12 tekort

Ik ben zelf begonnen met b12 zuigtablet ik voel me beter .deze getallen zijn van 2 -1 -2020 en de doc zei perfect ingesteld .alleen schrok hij van mijn ijzer en begon gelijk over bloeding maag van iets gaan inwendig naar binnen .maar is dit niet raar hij zou toch juist weten over schildklier en ijze...
door Glennie
16 jan 2020, 11:25
Forum: Diagnose, onderzoek, klachten en symptomen
Onderwerp: Schildklier ijzer en b12 tekort
Reacties: 18
Weergaves: 407

Re: Schildklier ijzer en b12 tekort

Ik ben man 37 jaar geen vegetariër.
Mijn waarde was
T4 vrij 20
Vrije t3 6.0
Tsh 0.01
Ferrtine 18
B12 144
Maar ik eet gewoon vlees enz encridiloog die begon direct over gastroscopie en bloedingen in maag maak je angstig. Maar ik lees dat er meerdere oorzaken kunnen zijn
door Glennie
15 jan 2020, 21:48
Forum: Diagnose, onderzoek, klachten en symptomen
Onderwerp: Schildklier ijzer en b12 tekort
Reacties: 18
Weergaves: 407

Re: Schildklier ijzer en b12 tekort

Ja dat zei de encridiloog .en was zeldzaam bij mannen van mijn leeftijd .bloeding in maag enz .maar ik lees overal ferritine b12 ijzer en schildklier combinatie dat ze elkaar beinvloeden ..ik had ijzertekort zonder anemie ofzo maar dat is dus geen bloedarmoede ingewikkeld 😀
door Glennie
15 jan 2020, 20:16
Forum: Diagnose, onderzoek, klachten en symptomen
Onderwerp: Schildklier ijzer en b12 tekort
Reacties: 18
Weergaves: 407

Re: Schildklier ijzer en b12 tekort

Ja heb ik gekeken .maar ik vraag me af mijn encrodioloog/internist snapt toch ook dat het met mijn schildklier te maken kan hebben toch wil die in men maag kijken. Had over bloedverlies enz .maar volgens wat ik lees is schildklier en b12 en ferritine tekort en schildklier met elkaar te maken
door Glennie
14 jan 2020, 22:35
Forum: Diagnose, onderzoek, klachten en symptomen
Onderwerp: Schildklier ijzer en b12 tekort
Reacties: 18
Weergaves: 407

Re: Schildklier ijzer en b12 tekort

Hallo ik heb ziekte van graves gehad ikheb sinds begin 2019 een slok gehad en ben daarna ingesteld voor mijn schildklier encrodioloog heeft nu gezegd je staat goed ingesteld .maar ferritine is te laag .en gastrocpie om bloeding te kijken in maag .maar ik zie toch ook b12 en ijzer en schildklier met ...
door Glennie
12 jan 2020, 19:03
Forum: Diagnose, onderzoek, klachten en symptomen
Onderwerp: Schildklier ijzer en b12 tekort
Reacties: 18
Weergaves: 407

Schildklier ijzer en b12 tekort

Hallo allemaal ik heb al tijdje schiildklier klachten .ik ben inmiddels van een snelle klier naar een langzame gegaan sinds begin 2019 .nu heb sinds dec iets wat ik me afvraag of jullie dat bekend voorkomt Mijn bloedwaardes waren niet goed ijzer en b12 tekort zie hieronder Hb is 9.4 Ijzer 17 Ferriti...
door Glennie
14 jul 2018, 20:18
Forum: Hyperthyreoïdie
Onderwerp: Veroorzaakt strumazol duizeligheid
Reacties: 12
Weergaves: 1170

Re: Veroorzaakt strumazol duizeligheid

Brdankt .ik ben al 2 jaar bezig .nu eindelijk 3 weken geleden slok gehad .maar die licht zijn in men hoofd .maak je angstig .ik ben het gewoon ook zat dat klote ding .
door Glennie
14 jul 2018, 16:09
Forum: Hyperthyreoïdie
Onderwerp: Veroorzaakt strumazol duizeligheid
Reacties: 12
Weergaves: 1170

Re: Veroorzaakt strumazol duizeligheid

Probeer al paar dagen internist te pakke te krijgen .heeft hette druk .word er moe van ik wil weten of dit normaal is .moeheid en dat lichte gevoel in je hoofd