Er zijn 20 resultaten gevonden

door Zork9999
13 dec 2019, 13:09
Forum: Als je je TSH-FT4 setpoint wilt laten bepalen
Onderwerp: Setpoint Zork9999
Reacties: 33
Weergaves: 2553

Re: Setpoint Zork9999

Bedankt voor je reactie En je FT4 is omlaag gezoefd! Dat hoort bij het gebruik van T3. Het bederft je FT4/TSH-verhoudingen, en corrigeert de overbodige FT4, waardoor je een lagere FT4 ziet buiten je normale gebied. Slik je nu nog Cytomel? Ja ik slik nu nog steeds cytomel, maar bij mijn volgende gesp...
door Zork9999
13 dec 2019, 13:07
Forum: Als je je TSH-FT4 setpoint wilt laten bepalen
Onderwerp: Setpoint Zork9999
Reacties: 33
Weergaves: 2553

Re: Setpoint Zork9999

Bedankt voor je reactie En je FT4 is omlaag gezoefd! Dat hoort bij het gebruik van T3. Het bederft je FT4/TSH-verhoudingen, en corrigeert de overbodige FT4, waardoor je een lagere FT4 ziet buiten je normale gebied. Slik je nu nog Cytomel? Ja ik slik nu nog steeds cytomel, maar bij mijn volgende gesp...
door Zork9999
13 dec 2019, 10:06
Forum: Als je je TSH-FT4 setpoint wilt laten bepalen
Onderwerp: Setpoint Zork9999
Reacties: 33
Weergaves: 2553

Re: Setpoint Zork9999

Daar ben ik weer. Loop nu laatste 2 maanden bij een Endocrinoloog. Het volgende is er gebeurd: Vanaf 11-10-2019 12,5 Cytomel gaan slikken, 6,25 in de ochtend en 6,25 in de avond. Met daarbij 100 Thyrax. Na een paar dagen voelde ik mij stukken beter, geen hoofdpijn bij het opstaan, geen vermoeidheid ...
door Zork9999
13 dec 2019, 09:18
Forum: Diagnose, onderzoek, klachten en symptomen
Onderwerp: Wat kan ik doen om weer stabiel gezond te worden? Tips omtrent vervolgonderzoek, dieet, therapieën, Body Switch?
Reacties: 6
Weergaves: 546

Re: Wat kan ik doen om weer stabiel gezond te worden? Tips omtrent vervolgonderzoek, dieet, therapieën, Body Switch?

Helaas allemaal heel herkenbaar. Ik ben op zoek naar tips. Als ik weer contact opneem met de huisarts, waar kan ik naar vragen? Wat zou getest moeten worden? (er is dus alleen T4 en TSH getest). Moeten er meer hormonen getest worden? Of andere dingen? Heeft het zin doorverwezen te worden naar een sp...
door Zork9999
20 aug 2019, 12:18
Forum: Als je je TSH-FT4 setpoint wilt laten bepalen
Onderwerp: Setpoint Zork9999
Reacties: 33
Weergaves: 2553

Re: Setpoint Zork9999

Helaas, toch iets te vroeg gejuicht...Nu toch weer moe, duizeligheid en watten in mijn hoofd..
Toch maar gevraagd voor een doorverwijzing naar een internist..

Jammer maar helaas.

Groeten
Zork
door Zork9999
13 aug 2019, 08:53
Forum: Als je je TSH-FT4 setpoint wilt laten bepalen
Onderwerp: Setpoint Zork9999
Reacties: 33
Weergaves: 2553

Re: Setpoint Zork9999

Hierbij een update na een bijna 2 weken Thyrax. Wat een verschil zeg! Heb weer het gevoel dat ik leef. Vermoeidheid is grotendeels verdwenen maar allerbelangrijkste ik voel me weer helder er is weer ruimte in mij hoofd, ik zie weer alles “full HD” zullen we maar zeggen. Dit is lang geleden dat ik me...
door Zork9999
01 aug 2019, 19:26
Forum: Als je je TSH-FT4 setpoint wilt laten bepalen
Onderwerp: Setpoint Zork9999
Reacties: 33
Weergaves: 2553

Re: Setpoint Zork9999

Kiek en Teun, Bedankt voor jullie reactie. Vandaag weer naar de dokter geweest en aangegeven dat ik me echt niet goed voel. Hij gaf aan dat naar aanleiding van de symptomen toch naar een lager TSH (<1) wil en een FT4 van 23. Nu heeft hij besloten om over te stappen naar thyrax i.p.v. euthyrox. Eens ...
door Zork9999
29 jul 2019, 07:48
Forum: Als je je TSH-FT4 setpoint wilt laten bepalen
Onderwerp: Setpoint Zork9999
Reacties: 33
Weergaves: 2553

Re: Setpoint Zork9999

Hoi Kiek, Bedankt voor je reacties. Moet zeggen dat ik een beetje “lost” ben. Heb afgelopen lopen week de resultaten besproken met de dokter. Ook heb ik hem dit verhaal laten zien m.b.t. mijn setpoint. Heb niet echt het gevoel dat hij dit serieus neemt. Hij heeft aangegeven de dosis toch te verhogen...
door Zork9999
20 jul 2019, 14:08
Forum: Als je je TSH-FT4 setpoint wilt laten bepalen
Onderwerp: Setpoint Zork9999
Reacties: 33
Weergaves: 2553

Re: Setpoint Zork9999

Even op vakantie geweest maar hierbij mijn uitslag van 2 maanden 100mg. Datum: 5-7-2019 TSH 1,3 Vrije t4 16 Dus van 87,5 naar 100 heeft aardig impact. Voel me alleen nog niet echt beter, moe en soms duizelig. De vraag is moet ik nu nog specifieker naar de setpoint toe werken of is dit voldoende? Wil...
door Zork9999
01 mei 2019, 20:51
Forum: Als je je TSH-FT4 setpoint wilt laten bepalen
Onderwerp: Setpoint Zork9999
Reacties: 33
Weergaves: 2553

Re: Setpoint Zork9999

Daar zijn we weer. Ongeveer na 8 weken weer geprikt met 87,5mg( 1x 75mg en 0,5 van 25mg) Voelde nog geen verbetering dus was benieuwd naar de uitslag. En wat blijkt eigenlijk geen verschil met 75mg. TSH 2,3 T4 15 Nuchter geprikt en medicatie erna ingenomen. Dus ga ik toch maar terug naar de 100mg om...