Er zijn 13 resultaten gevonden

door Rhae
04 jun 2019, 12:31
Forum: Hyperthyreoïdie
Onderwerp: Lage TSH na maand stoppen medicatie.
Reacties: 27
Weergaves: 1643

Re: Lage TSH na maand stoppen medicatie.

Goedemiddag Kiek,

Nee, er is nu een nieuwe meetwijze in het ziekenhuis de oudere waarden kan ik nu dus in principe niet meer vergelijken.
FT4 en T3 zouden prima zijn volgens de nieuwe meetwijze, de TSH licht onderdrukt.. Moet in 4 maanden terugkomen.
door Rhae
03 jun 2019, 15:52
Forum: Hyperthyreoïdie
Onderwerp: Lage TSH na maand stoppen medicatie.
Reacties: 27
Weergaves: 1643

Re: Lage TSH na maand stoppen medicatie.

Ondertussen zijn we vijf maanden verder na mijn laatste bericht nog steeds klachtenvrij. Ik ben nu zes maanden medicatievrij. Vandaag de uitslagen gekregen + nieuwe meetwaarden. ( de meetwaarden zijn schijnbaar veranderd in ons zkh) ft4 17.7 normaal waarden tussen 12.0 en 22.0 ft3 5.8 normaal waarde...
door Rhae
31 jan 2019, 19:53
Forum: Hyperthyreoïdie
Onderwerp: Lage TSH na maand stoppen medicatie.
Reacties: 27
Weergaves: 1643

Re: Lage TSH na maand stoppen medicatie.

Hallo Kiek,

Dank voor je uitgebreide reactie!

Ft4 tussen 9.7 en 17,8 is prima.. ik heb 12.5 de arts gaf aan dat het er prima tussenin lag.
TSH tussen 0.40 en 4,40 .. hier zit ik op 0.26 dus onder het "normale"

Deze zijn geprikt zonder strumazol dus een maand na het stoppen.
door Rhae
30 jan 2019, 20:45
Forum: Hyperthyreoïdie
Onderwerp: Lage TSH na maand stoppen medicatie.
Reacties: 27
Weergaves: 1643

Re: Lage TSH na maand stoppen medicatie.

Hallo Kiek,

Bedankt voor de moeite,

De FT4 is prima, het ging om de TSH waarde dat deze zo laag was.
door Rhae
30 jan 2019, 17:29
Forum: Hyperthyreoïdie
Onderwerp: Lage TSH na maand stoppen medicatie.
Reacties: 27
Weergaves: 1643

Re: Lage TSH na maand stoppen medicatie.

Was dit alles wat je nodig had Kiek? Als er iets mist hoor ik het graag.
door Rhae
28 jan 2019, 13:54
Forum: Hyperthyreoïdie
Onderwerp: Lage TSH na maand stoppen medicatie.
Reacties: 27
Weergaves: 1643

Re: Lage TSH na maand stoppen medicatie.

Hallo Kiek, Ik heb de strumazol altijd rond 2 uur 'smiddags ingenomen. Prikken doe ik altijd rond 3 uur smiddags. Hoeft niet nuchter. T4 was heel mooi vond de internist was maar minimaal gestegen. Tsh is flink gezakt. Klopt idd, ik heb een week of 2 a 3 ( voor mij merkbare) klachten gehad. Deze bego...
door Rhae
28 jan 2019, 13:24
Forum: Hyperthyreoïdie
Onderwerp: Lage TSH na maand stoppen medicatie.
Reacties: 27
Weergaves: 1643

Re: Lage TSH na maand stoppen medicatie.

Hallo Kiek, Dank voor de genomen moeite. TSH september 2017 tot 21-2 2018 niet meetbaar. TSH ---------- T4 21-2-2018 1.5 --------- 8.1 26-3-2018 2.5 ---------- 9.8 4-7-2018 6.1 ---------- 11,1 28-8-2018 4.1 --------- 11,1 3-12-2018 4.1 ------------ 10.2 12-12- 2018 gestopt met 10mg strumazol 11-1-20...
door Rhae
28 jan 2019, 12:44
Forum: Hyperthyreoïdie
Onderwerp: Lage TSH na maand stoppen medicatie.
Reacties: 27
Weergaves: 1643

Re: Lage TSH na maand stoppen medicatie.

Hallo Elisabeth, Ik blijf sowieso nog een jaar onder controle met maandelijks prikken. De slok wordt me door ( bijna) iedereen afgeraden, alleen mijn internist is er een groot fan van heb ik het idee. Vanaf dag 1 dat ik op het spreekuur kwam was het al ja als het niet goed gaat doen we de slok. Elk ...
door Rhae
28 jan 2019, 12:40
Forum: Hyperthyreoïdie
Onderwerp: Lage TSH na maand stoppen medicatie.
Reacties: 27
Weergaves: 1643

Re: Lage TSH na maand stoppen medicatie.

Hallo Kiek, Dank voor je reactie, De internist wilde beginnen met een gedeelte stilleggen met de hoop op een "restart". T4 was 3 weken eind september 2017 later al 19, eind okt later13.3, eind november later 12.4 eind febr 8.1 en daarna weer geleidelijk omhoog ( minder medicatie kreeg ik toen, van 2...
door Rhae
26 jan 2019, 16:58
Forum: Hyperthyreoïdie
Onderwerp: Lage TSH na maand stoppen medicatie.
Reacties: 27
Weergaves: 1643

Re: Ziekte van graves waardes na stoppen strumazol setpoint?

Hi Laura, Wat zegt al voldoende? En vroeg stoppen? Je zegt tussen 1 en anderhalf jaar, dat was het bij mij toch ook? Ik nam alleen strumazol 10 mg. Mijn vraag is eigenlijk al sinds het begin dat ik post dat ik me zorgen maak over mijn opeens zo lage TSH na het stoppen op 12 dec. Hoop dat er iemand o...