Er zijn 3 resultaten gevonden

door Lientje
09 jul 2019, 20:06
Forum: Als je je TSH-FT4 setpoint wilt laten bepalen
Onderwerp: Setpoint Veerle
Reacties: 3
Weergaves: 172

Re: Setpoint Veerle

Hoi Kiek, Heel erg bedankt voor je reactie! Ik zal mijn moeder vragen om door te blijven gaan met metingen en de volgende resultaten ook door te geven, hopelijk komt daar iets beter meetbaar uit… al betwijfel ik of het veel zal variëren als ze dezelfde dosis Thyrax blijft nemen. Als haar FT4 zo hoog...
door Lientje
07 jul 2019, 21:10
Forum: Als je je TSH-FT4 setpoint wilt laten bepalen
Onderwerp: Setpoint Veerle
Reacties: 3
Weergaves: 172

Setpoint Veerle

Hoi Kiek, Ik wil graag kijken of het mogelijk is om het setpoint te bepalen voor mijn moeder, Veerle. Hier zijn haar laatste waarden: 28-6-2018 TSH: 0.014 (0.27-4.20 mU/L), FT4 25.8 (12.0-22.0 pmol/L) 125 Mg L-Thyroxine 8u 's ochtends, nuchter, met pil 27-12-2018 TSH: 0.147 (0.27-4.20 mU/L), FT4 17....
door Lientje
06 jul 2019, 17:59
Forum: Welkom bij het Schildklierforum!!
Onderwerp: Hallo allemaal
Reacties: 1
Weergaves: 337

Hallo allemaal

Hoi iedereen, Ik wil me even voorstellen: ik ben Lien, 38 jaar. Ik ben hier op dit forum voor zowel mezelf als mijn moeder. Mijn schildklierverhaal: Tien jaar geleden is, toen ik nog in Spanje woonde, mijn schildklier weggehaald nadat was vastgesteld dat ik een heleboel gezwellen op mijn schildklier...