Er zijn 11 resultaten gevonden

door Sukikyra
22 mei 2019, 19:46
Forum: Als je je TSH-FT4 setpoint wilt laten bepalen
Onderwerp: bloedwaardes Astrid
Reacties: 5
Weergaves: 245

Re: bloedwaardes Astrid

Bedankt, Kiek!

Als ik de volgende keer niet voor het prikken slik, krijg ik dan wel een goede vergelijking met de vorige meting? of kun je inschatten wat het vwrschil zou zijn met wanneer ik wel eerst zou slikken?

Groet,
Astrid
door Sukikyra
21 mei 2019, 17:42
Forum: Welkom bij het Schildklierforum!!
Onderwerp: Onbeantwoord bericht
Reacties: 0
Weergaves: 396

Onbeantwoord bericht

Hoi,
Ik heb een vraag gesteld bij setpoint bepalen. Ik ben bang dat hij over het hoofd is gezien. Hopelijk kan iemand mij nog helpen?

Vriendelijke groet,
Astrid
door Sukikyra
20 mei 2019, 19:39
Forum: Als je je TSH-FT4 setpoint wilt laten bepalen
Onderwerp: bloedwaardes Astrid
Reacties: 5
Weergaves: 245

Re: bloedwaardes Astrid

Tijd van prikken: rond 9 uur 's morgens, niet lang na inname medicijn.
door Sukikyra
20 mei 2019, 19:22
Forum: Als je je TSH-FT4 setpoint wilt laten bepalen
Onderwerp: bloedwaardes Astrid
Reacties: 5
Weergaves: 245

bloedwaardes Astrid

Hallo, ik zou graag mijn Setpoint willen laten bepalen. Alle metingen zijn bij het zelfde lab, op ongeveer dezelfde tijd, en na inname van schildkliermedicijn en na eten gedaan. 8-2-2016 ft4 20,1 Tsh 1,8 14-4-2016 FT4 15.1 tsh 6,2 6-6-2016 Ft4 26.7 tsh 0,34 15-10-2018 FT4 21.1 TSH 1,1 2-5-2019 ft4 2...
door Sukikyra
12 mei 2019, 20:22
Forum: Hyperthyreoïdie
Onderwerp: Van hypo naar hyper
Reacties: 12
Weergaves: 595

Re: Van hypo naar hyper

Ik voel me inmiddels een stuk.beter, vooral overdag. 's Nachts nog wel last van trillen, maar wel minder erg heb ik het idee....
Hopelijk zet de trend zich voort en houdt het trillen 's nachts ook gauw op, want dat is toch echt heel vervelend!
door Sukikyra
08 mei 2019, 10:20
Forum: Hyperthyreoïdie
Onderwerp: Van hypo naar hyper
Reacties: 12
Weergaves: 595

Re: Van hypo naar hyper

Hoi Kiek, Inderdaad gister 100 genomen. Maar de klachten kwamen behoorlijk terug... het pilletje van vandaag heb ik nog niet genomen. Mijn gevoel zegt dat ik nog veel te veel medicijn in mijn bloed heb en dat ik hem beter niet kan nemen. De klachten zijn in februari begonnen en steeds erger geworden...
door Sukikyra
07 mei 2019, 07:22
Forum: Hyperthyreoïdie
Onderwerp: Van hypo naar hyper
Reacties: 12
Weergaves: 595

Re: Van hypo naar hyper

Ik ben even helemaal de,weg kwijt. Door allemaal domme hersenspinsels ben ik nogal raar bezig geweest met de medicatie de laatste dagen. Toen ik hoorde,dat ik mocht minderen naar 100 wilde ik wat sneller, dus nam ik driekwart van de 112. De volgende dag dacht ik: wees verstsndig en doe wat de dokter...
door Sukikyra
06 mei 2019, 20:39
Forum: Hyperthyreoïdie
Onderwerp: Van hypo naar hyper
Reacties: 12
Weergaves: 595

Re: Van hypo naar hyper

Nee, ik neem altijd meteen na het opstaan de euthyrax, ook als ik ga prikken. Maar als dat altijd zo is, maakt het dan iets uit? Anders vergelijk je toch ook twee verschillende dingen? Als ik de volgende keer voor het slikken en voor het eten ga, kun je de waarden dan nog wel goed met elkaar vergeli...
door Sukikyra
06 mei 2019, 17:26
Forum: Hyperthyreoïdie
Onderwerp: Van hypo naar hyper
Reacties: 12
Weergaves: 595

Re: Van hypo naar hyper

Bedankt voor je duidelijke antwoord. Ik alik altijd op hetzelfde moment, een half uur voor het ontbijt. Ik vraag me vooral af: zijn mijn waardes dusdanig dat mijn klachten (met name trilkerig/hartklopachtig gevoel, maar ik ben bv ook steeds misselijk) erdoor te verklaren zijn? Zou ik me in dat geval...
door Sukikyra
05 mei 2019, 16:22
Forum: Hyperthyreoïdie
Onderwerp: Van hypo naar hyper
Reacties: 12
Weergaves: 595

Re: Van hypo naar hyper

Als ik zo even rond kijk op dit forum, begrijp ik het dan goed dat mijn waarden wel normaal zijn? Kan ik dan toch klachten ervaren die bij een te snel werkende schildklier horen?
Mijn gewicht is trouwens 56 kilo, maakt dat ook nog iets uit wat betreft de dosis euthyrax die ik slik?