Er zijn 8 resultaten gevonden

door Kaar1989
05 nov 2019, 15:13
Forum: Hyperthyreoïdie
Onderwerp: Advies gevraagd hypo na Graves
Reacties: 8
Weergaves: 170

Re: Advies gevraagd hypo na Graves

Dank voor deze uitgebreide uitleg , ik heb 2x een periode gehad waarbij ik strumazol heb geslikt dit deed tijdelijk wat. Het is begonnen in 2012 steeds met strumazol gingen de waarden wel wat omhoog maar vervolgens kelderde het ook weer terwijl ik strumazol nam. Ondanks de subhyper waardes wees een ...
door Kaar1989
05 nov 2019, 13:19
Forum: Hyperthyreoïdie
Onderwerp: Advies gevraagd hypo na Graves
Reacties: 8
Weergaves: 170

Re: Advies gevraagd hypo na Graves

Nee het is hetzelfde lab, hoe bedoel je verschoven? Kan het zijn dat ik daardoor dat ik klachten heb? Voel mij namelijk zo sloom helemaal niet mens.

Groetjes Kaar
door Kaar1989
05 nov 2019, 11:29
Forum: Hyperthyreoïdie
Onderwerp: Advies gevraagd hypo na Graves
Reacties: 8
Weergaves: 170

Re: Advies gevraagd hypo na Graves

Goedemorgen Kiek hieronder een overzicht met bloeduitslagen: 22-5-2012 vrij t4 16.7 tsh 0.41 1-8-2012 vrij t4 15.6 tsh 0.32 3-10-2012 vrij t4 10.4 tsh 4.7 ( met strumazol) 21-3-2013 vrij t4 17.9 tsh 0.77 27-9-2013 vrij t4 15.9 tsh 0.28 14-10-2013 vrij t4 13.8 tsh 0.57 10-4-2014 vrij t4 15.3 tsh 0.26...
door Kaar1989
03 nov 2019, 17:05
Forum: Hyperthyreoïdie
Onderwerp: Advies gevraagd hypo na Graves
Reacties: 8
Weergaves: 170

Re: Advies gevraagd hypo na Graves

Dankjewel voor de reactie. Ga morgen even bellen met de internist kijken wat ze voor mij kunnen doen. Misschien is een waarde wat lager meer passend bij mij.
Ben ook geen voorstander van de propanalol mijn bloeddruk veranderd er ook te veel door. Als er een alternatief is neem ik die graag
door Kaar1989
03 nov 2019, 15:06
Forum: Hyperthyreoïdie
Onderwerp: Advies gevraagd hypo na Graves
Reacties: 8
Weergaves: 170

Advies gevraagd hypo na Graves

Goedemiddag , Ik ben in juni 2019 behandeld met RJA voor de ziekte van graves mijn waardes waren toen tsh 0.25 vrij t4 22.0 ondanks de niet al te grote afwijkingen in het bloed gaf de scan toch aan dat de graves actief was. Dit was de 3e keer in 6 jaar tijd. Na de behandeling met RAJ heb ik mij even...
door Kaar1989
17 jun 2019, 20:05
Forum: Hyperthyreoïdie
Onderwerp: Schildklier schade te herstellen na radioactief jodium?
Reacties: 7
Weergaves: 831

Re: Schildklier schade te herstellen na radioactief jodium?

Daarnaast ben ik benieuwd of er mensen hier zijn die net als ik vrij snel na een RAJ slok heftig hebben gereageerd en klachten hebben die ze ervoor niet hadden, hoor het graag. Maak mij er enigzins ongerust over omdat er word gezegd zijn geen “bijwerkingen” .

Groetjes Karin
door Kaar1989
17 jun 2019, 20:02
Forum: Hyperthyreoïdie
Onderwerp: Schildklier schade te herstellen na radioactief jodium?
Reacties: 7
Weergaves: 831

Re: Schildklier schade te herstellen na radioactief jodium?

Hey Anna, Voor deze keuze stond ik afgelopen vrijdag en er werd mij niet goed “advies” gegeven wat te doen alleen dat het mijn keuze was. Ik was er beetje bang voor allemaal daarom voor relatief lagere dosering gekozen. Het is idd een vreselijke ziekte. Voor nu voelt het alsof ik totaal verkeerde ke...
door Kaar1989
16 jun 2019, 12:22
Forum: Hyperthyreoïdie
Onderwerp: Schildklier schade te herstellen na radioactief jodium?
Reacties: 7
Weergaves: 831

Re: Schildklier schade te herstellen na radioactief jodium?

Hallo Anna, Ik heb de RAJ behandeling afgelopen vrijdag gehad voor de ziekte van graves te behandelen. Het is de 3e keer dat ik deze ziekte kreeg eerder behandeld met medicijnen maar keerde dus weer terug. Hoe snel heb jij iets gemerkt van de behandeling? Ik ben ongekend moe sinds t behandelen is di...