Er zijn 6 resultaten gevonden

door SampieZ
09 jul 2019, 21:01
Forum: Als je je TSH-FT4 setpoint wilt laten bepalen
Onderwerp: Setpoint bepalen...
Reacties: 8
Weergaves: 159

Re: Setpoint bepalen...

Beste Kiek,
Bedankt voor je advies. Ik ga het er met de huisarts over hebben.
door SampieZ
09 jul 2019, 20:25
Forum: Als je je TSH-FT4 setpoint wilt laten bepalen
Onderwerp: Setpoint bepalen...
Reacties: 8
Weergaves: 159

Re: Setpoint bepalen...

Beste Kiek,
Ziekte van Addison gecheckt...
Ik herken eigenlijk niet veel in de verschijnselen van Addison. Alleen pijnlijke spieren en gewrichten bij tijd en wijle, maar dat kan ook door een niet goede instelling van levothyroxine komen volgens mij.
door SampieZ
09 jul 2019, 20:14
Forum: Als je je TSH-FT4 setpoint wilt laten bepalen
Onderwerp: Setpoint bepalen...
Reacties: 8
Weergaves: 159

Re: Setpoint bepalen...

Pff, maak ik weer een fout..
tsh 39, met ft4 9.2 moet het zijn (bij 13 mcg tirosint)
door SampieZ
09 jul 2019, 20:12
Forum: Als je je TSH-FT4 setpoint wilt laten bepalen
Onderwerp: Setpoint bepalen...
Reacties: 8
Weergaves: 159

Re: Setpoint bepalen...

Excuses 0.2 moet zijn 10.2 typefoutje
door SampieZ
09 jul 2019, 18:40
Forum: Als je je TSH-FT4 setpoint wilt laten bepalen
Onderwerp: Setpoint bepalen...
Reacties: 8
Weergaves: 159

Re: Setpoint bepalen...

Beste Kiek, Hierbij nog wat waarden dan. Misschien kan je daar wat mee? 7-12-2018: ths 20, ft4= 10 (bij 38mcg tirosint) 16-10-2018: tsh 12.0 en ft4 = 10.2 (bij 25mcg tirosint) 10-09-2018: tsh 39 en ft4= 0.2 (bij 13mcg tirosint) 10-7-2018: tsh 66, ft4=6.3 (vanaf 14-5-2018 geen euthyrox meer genomen v...
door SampieZ
09 jul 2019, 14:14
Forum: Als je je TSH-FT4 setpoint wilt laten bepalen
Onderwerp: Setpoint bepalen...
Reacties: 8
Weergaves: 159

Setpoint bepalen...

Beste Kiek, Zou jij voor mij m'n setpoint willen bepalen? Ik voel mij het beste bij een vrij hoge tsh van ca. 5.1-5.5 daarbij is de ft4 dan ca 13.3-13.7 Volgens de huisarts is dat niet goed, maar als ik meer medicijnen neem krijg ik hyper verschijnselen. Ik ben sinds 2008 hashimotopatient (waarschij...