Er zijn 9 resultaten gevonden

door Glandulae
18 sep 2019, 18:16
Forum: Diagnose, onderzoek, klachten en symptomen
Onderwerp: Nog een keer advies vragen
Reacties: 2
Weergaves: 150

Re: Nog een keer advies vragen

Bedankt Kiek voor je reactie.
Ik heb vandaag contact gehad met de huisarts en ze is het na aanvulling van mijn verhaal eens dat de klachten zeker met de waardes te maken kunnen hebben. Ik heb extra medicatie gekregen om het stukje schildklier weg te kunnen strepen.
door Glandulae
17 sep 2019, 18:37
Forum: Diagnose, onderzoek, klachten en symptomen
Onderwerp: Nog een keer advies vragen
Reacties: 2
Weergaves: 150

Nog een keer advies vragen

Hoi allemaal, Een tijdje geleden heb ik ook een topic geopend over mijn waardes en klachten. Gisteren had ik de afspraak bij de huisarts omdat ik zo extreem moe ben en mijn spieren zeer doen. Express geen medicatie geslikt omdat ik het vermoeden had dat ze wilde dat ik meteen ging bloedprikken. Dit ...
door Glandulae
11 sep 2019, 16:03
Forum: Diagnose, onderzoek, klachten en symptomen
Onderwerp: Medicatie goed ingesteld, toch klachten (is dit een lichte aandoening?)
Reacties: 15
Weergaves: 361

Re: Medicatie goed ingesteld, toch klachten (is dit een lichte aandoening?)

Ik heb weer wat geleerd. Voor de volgende keer hou ik daar rekening mee. Niemand (lees de huisarts) heeft mij dat ooit verteld en is alle informatie die ik heb is uit mijn eigen interesse ontstaan. Ondanks dat ik het al een aantal jaren heb, heb ik altijd blind op de huisarts gevaren en begin nu kri...
door Glandulae
11 sep 2019, 15:31
Forum: Diagnose, onderzoek, klachten en symptomen
Onderwerp: Medicatie goed ingesteld, toch klachten (is dit een lichte aandoening?)
Reacties: 15
Weergaves: 361

Re: Medicatie goed ingesteld, toch klachten (is dit een lichte aandoening?)

De laatste 2,5/3 jaar prik ik altijd 's ochtends, neem ik wel de tabletten in maar eet ik niet.
door Glandulae
11 sep 2019, 14:44
Forum: Diagnose, onderzoek, klachten en symptomen
Onderwerp: Medicatie goed ingesteld, toch klachten (is dit een lichte aandoening?)
Reacties: 15
Weergaves: 361

Re: Medicatie goed ingesteld, toch klachten (is dit een lichte aandoening?)

Bedankt allen voor jullie reactie. Ik heb geïnformeerd naar alle waardes die bij mijn huidige huisarts bekend zijn, Hierbij de ze op een rijtje: TSH FT4 19-02-2015 2 17.1 05-10-2015 2.1 ----- 07-12-2015 1.4 20.2 12-01-2017 2.9 16 10-05-2018 1.8 15.4 05-02-2019 2.1 13.6 Ik heb gevraagd of ik weer een...
door Glandulae
11 sep 2019, 08:56
Forum: Diagnose, onderzoek, klachten en symptomen
Onderwerp: Medicatie goed ingesteld, toch klachten (is dit een lichte aandoening?)
Reacties: 15
Weergaves: 361

Re: Medicatie goed ingesteld, toch klachten (is dit een lichte aandoening?)

Bedankt allemaal voor jullie snelle reacties! Ik ben zo blij dat jullie met me mee willen denken. Mijn medicatie is sinds 2014 niet veranderd. In het begin voelde ik een wereld van verschil, inmiddels loop ik al lange tijd op mijn tandvlees en worden mijn klachten niet serieus genomen. Ik begin er e...
door Glandulae
11 sep 2019, 00:57
Forum: Diagnose, onderzoek, klachten en symptomen
Onderwerp: Medicatie goed ingesteld, toch klachten (is dit een lichte aandoening?)
Reacties: 15
Weergaves: 361

Re: Medicatie goed ingesteld, toch klachten (is dit een lichte aandoening?)

Hoi BB1100XX, Heel erg bedankt voor uw reactie. Ik heb nog een aantal lab uitslagen, maar volgens mij moeten er nog meer zijn. Deze zal ik even op vragen, ben nu toch wel heel erg benieuwd. 05-03-2019 TSH - 2,1 Ft4 13.7 12-01-2017 T3 - 2.1 T4 - 16 Ths - 0.8 07-12-2015 T4 - 20.2 Ths 1,4 Goed om te we...
door Glandulae
10 sep 2019, 17:23
Forum: Diagnose, onderzoek, klachten en symptomen
Onderwerp: Medicatie goed ingesteld, toch klachten (is dit een lichte aandoening?)
Reacties: 15
Weergaves: 361

Medicatie goed ingesteld, toch klachten (is dit een lichte aandoening?)

Hoi allemaal, Ik ben nieuw op dit forum omdat ik al langere tijd (toch zeker 1,5 jaar) aan het kwakkelen ben. Sinds ongeveer 2014 weet ik dat mijn schildklier wat aan de trage kant is. Dit kwam aan het licht omdat ik ontzettend moe was en veel spierklachten had. Inmiddels slik ik dus al enige tijd d...