Er zijn 11 resultaten gevonden

door Tom1983
22 jul 2020, 20:55
Forum: Medicijnen
Onderwerp: Overgedoseerd
Reacties: 8
Weergaves: 703

Re: Overgedoseerd

Ik merk nu na 1,5 week verlaging van medicijnen en mijn overstap naar Tirosint dat ik me al stukje beter voel. Gevoel voor het slapen of ik volgende ochtend nog wakker wordt is helemaal weg. Zo beroerd voel ik me gelukkig niet meer. Nu heb ik vandaag thuis gelukkig al weer aantal uurtjes voor het w...
door Tom1983
09 jul 2020, 15:00
Forum: Welkom bij het Schildklierforum!!
Onderwerp: Hallo Allemaal + vraag
Reacties: 14
Weergaves: 1633

Re: Hallo Allemaal + vraag

Hallo Allen, Gisteren toch even nuchter mijn tsh en vrije t4 laten prikken. (laatste keer was niet nuchter, daarvoor wel altijd) Zojuist de assistente van de HA aan telefoon gehad, die had mij op lijst gezet om morgen te bellen. Mijn TSH is op dit moment 0,24 en de Vrije T4 waarde is 18. (setpoint d...
door Tom1983
07 jul 2020, 21:47
Forum: Medicijnen
Onderwerp: Overgedoseerd
Reacties: 8
Weergaves: 703

Re: Overgedoseerd

Ik merk nu na 1,5 week verlaging van medicijnen en mijn overstap naar Tirosint dat ik me al stukje beter voel. Gevoel voor het slapen of ik volgende ochtend nog wakker wordt is helemaal weg. Zo beroerd voel ik me gelukkig niet meer. Nu heb ik vandaag thuis gelukkig al weer aantal uurtjes voor het we...
door Tom1983
02 jul 2020, 08:39
Forum: Medicijnen
Onderwerp: Overgedoseerd
Reacties: 8
Weergaves: 703

Re: Overgedoseerd

Heb zojuist met de huisarts gebeld en die belt mijn vanmiddag terug hierover.

Neem nu in eerste instantie mijn medicijnen niet in om te kijken wat hier het effect van is.
door Tom1983
02 jul 2020, 08:24
Forum: Medicijnen
Onderwerp: Overgedoseerd
Reacties: 8
Weergaves: 703

Overgedoseerd

Hallo Allemaal, Uit de berekening van setpoint van Kiek komt dat mijn setpoint 17,7 met een tsh van 1,2 zou zijn. Op dit moment is mijn T4 waarde 22 en mijn ths 0,06. Hierdoor voel ik me waarschijnlijk ook zo beroerd. Is het dan zo dat ik als ik vandaag een dag mijn tablet niet inneem ik mij wat bet...
door Tom1983
01 jul 2020, 20:47
Forum: Welkom bij het Schildklierforum!!
Onderwerp: Hallo Allemaal + vraag
Reacties: 14
Weergaves: 1633

Re: Hallo Allemaal + vraag

Dag Tom, Waarden waarbij de TSH te laag is [< ca. 0.1 mU/l ], zijn niet betrouwbaar om een idee te krijgen over je set point. In je rijtje staan ook oude waarden. Je ziet dat de combinatie van FT4 met de bijpassende TSH fors verschilt met je nieuwste waarden. Ik heb uit je nieuwste waarden een rijt...
door Tom1983
01 jul 2020, 15:02
Forum: Welkom bij het Schildklierforum!!
Onderwerp: Hallo Allemaal + vraag
Reacties: 14
Weergaves: 1633

Re: Hallo Allemaal + vraag

Hieronder even al mijn waarden van de afgelopen jaren: Misschien dat iemand hier iets mee kan: 24-6-2020: TSH 0,06 - vrij T4 22 20-12-2019: TSH 2,3 - vrij T4 17 28-06-2019: TSH 2,0 - vrij T4 17 30-03-2018: TSH 0.65 - vrij T4 18 12-02-2018: TSH 0,18 - vrij T4 20 03-02-2017: TSH 0,07 - vrij T4 22 09-0...
door Tom1983
01 jul 2020, 14:06
Forum: Welkom bij het Schildklierforum!!
Onderwerp: Hallo Allemaal + vraag
Reacties: 14
Weergaves: 1633

Re: Hallo Allemaal + vraag

Hallo allemaal, net de resultaten van mijn bloedonderzoeken bij huisarts opgevraagd. Helaas alleen van laatste keer ontvangen: vry T4 (FT4) 22 pmol/l 10 24 TSH 0.06 mU/l - 0.4 4.0 Is er iemand die hier al iets zinnigs over kan zeggen. Ik slik momenteel vanaf afgelopen zaterdag 150mg Tirosint. Daarvo...
door Tom1983
27 jun 2020, 10:29
Forum: Welkom bij het Schildklierforum!!
Onderwerp: Hallo Allemaal + vraag
Reacties: 14
Weergaves: 1633

Re: Hallo Allemaal + vraag

Goedemorgen Florence, Zal komende tijd mijn waarde van de schildklier eens goed gaan bijhouden als ik geprikt heb. Hierdoor krijg ik zelf ook een beter beeld waar ik mij goed bij voel. Ben sinds vanmorgen begonnen met 150mg Tirosint. Kijken of ik mij hier de komende tijd beter bij ga voelen. Zal bes...
door Tom1983
26 jun 2020, 09:43
Forum: Welkom bij het Schildklierforum!!
Onderwerp: Hallo Allemaal + vraag
Reacties: 14
Weergaves: 1633

Re: Hallo Allemaal + vraag

Dag Tom, Welkom, misschien een idee om je waarden hier ook te vermelden. Waarden en de hoeveelheid die je slikt. Misschien heb je ook nog oudere waarden. Waarom ga je niet over op Thyrax? Die is weer verkrijgbaar. Er is ook een draadje op het forum over problemen met Eutyrox. Hoop dat het je gauw b...