Er zijn 20 resultaten gevonden

door Belle3
02 apr 2019, 12:31
Forum: Medicijnen
Onderwerp: Hyper ik?
Reacties: 24
Weergaves: 1929

Re: Hyper ik?

Kiek, De biotine en de hoeveelheid die ik gebruik en het waarom zijn hier niet relevant. Overigens is dit niet op basis van reclame maar van wetenschappelijk onderzoek. De waardes die je kunt vergelijken is de "hyper"waarde op 150 mcg tirosint (TSH 0,10 FT4 14,2 FT3 4,8), de waarde waarbij ik niets ...
door Belle3
01 apr 2019, 18:17
Forum: Medicijnen
Onderwerp: Hyper ik?
Reacties: 24
Weergaves: 1929

Re: Hyper ik?

Ik zei al dat de laatste bepaling was gedaan terwijl ik biotine slikte. Ik ben vandaag terug naar het lab geweest. Ik heb nu ruim een week geen biotine gebruikt. de waardes zijn behoorlijk anders... ft4 (ref 11-22) ft3 ( ref 4,1-6)
TSH 4,8
ft4 11.2
ft3 4,6

En nu?
door Belle3
16 mar 2019, 07:42
Forum: Medicijnen
Onderwerp: Hyper ik?
Reacties: 24
Weergaves: 1929

Re: Hyper ik?

Hallo Kiek, het is voor mij ook lastig om dit in korte schriftelijke berichten met elkaar te delen. Ik stel je volhardendheid op prijs om met mij door te zoeken naar de oplossing. Ik zal wat meer achtergrond informatie geven. Op mijn 30e (ik ben nu bijna 50) werd ik ziek, een jaar later kon ik geen ...
door Belle3
15 mar 2019, 17:48
Forum: Medicijnen
Onderwerp: Hyper ik?
Reacties: 24
Weergaves: 1929

Re: Hyper ik?

Hallo en dank je voor je advies. Ik begrijp het alleen niet. Ik ervaar namelijk geen hypermomenten. Ik heb klachten die als hyper en hypo kunnen worden uitgelegd. Daarom mijn vraag wat te doen. Ik heb de cytomel erbij gekregen omdat ik een omzettingsprobleem zou hebben. Waarom zou ik ermee stoppen? ...
door Belle3
15 mar 2019, 15:15
Forum: Medicijnen
Onderwerp: Hyper ik?
Reacties: 24
Weergaves: 1929

Re: Hyper ik?

Ik heb van de huisarts akkoord gekregen om tijdelijk 125mcg tirosint en 6 mcg cytomel te gebruiken. Ik ben deze week voor de controle gaan prikken. De waardes nu TSH 1,0 FT4 12,0 Ik weet niet of dit nu de ideale waardes voor me zijn. Ik heb nog steeds heel veel migraine (elke week een aanval). Ik be...
door Belle3
05 feb 2019, 13:48
Forum: Medicijnen
Onderwerp: Hyper ik?
Reacties: 24
Weergaves: 1929

Re: Hyper ik?

Ha, dank je. Ik wist nog niet dat hij niets meer deed. Ik hoopte op een of andere manier toch nog dat ik 'genezen' zou zijn omdat de stopweek zo soepel verliep :? Mijn huisarts weet nog van niets. De assistente/huisarts deed al wel moeilijk dat ik een keer extra wilde prikken. Nu ik een nieuw recept...
door Belle3
04 feb 2019, 16:29
Forum: Medicijnen
Onderwerp: Hyper ik?
Reacties: 24
Weergaves: 1929

Re: Hyper ik?

za/zo/ma/di/wo/do/vrij/za/zo niet genomen voor het prikken op maandag is 9 dagen
door Belle3
04 feb 2019, 16:05
Forum: Medicijnen
Onderwerp: Hyper ik?
Reacties: 24
Weergaves: 1929

Re: Hyper ik?

Ik gebruikte 150 mcg tirosint en 6 mcg cytomel.
Het kan nog zijn dat ik de dag ervoor ook niet heb genomen (ik had migraine en dan ben ik niet zo helder). Op zondag merkte ik dat mijn doosje voor de week leeg was.
door Belle3
04 feb 2019, 15:32
Forum: Medicijnen
Onderwerp: Hyper ik?
Reacties: 24
Weergaves: 1929

Re: Hyper ik?

Ik zie de uitslag al in mijn dossier staan. TSH = 12,7 FT4 = 6,3.
Ik ben heel benieuwd wat dit betekent.

Met vriendelijke groet,
Belle
door Belle3
04 feb 2019, 09:21
Forum: Medicijnen
Onderwerp: Hyper ik?
Reacties: 24
Weergaves: 1929

Re: Hyper ik?

Ik heb zaterdag 23 januari voor het laatst tirosint genomen. Ik ben dus ruim een week clean. Wat me vooral opvalt, is dat ik er vrij weinig van merk. Ik lijk wat meer ontspannen, maar ook wat meer moe. Het is moeilijk te zeggen, heel bijzonder, ik hield er rekening mee dat ik keihard zou instorten i...