Er zijn 362 resultaten gevonden

door mcoumans
08 feb 2018, 19:01
Forum: Andere aandoeningen, supplementen en vitamines
Onderwerp: Onvoorstelbaar !!!!!!!!
Reacties: 11
Weergaves: 258

Re: Onvoorstelbaar !!!!!!!!

Kiek schreef:
08 feb 2018, 17:19
Maar ik las Wilfred zojuist op internet.
Hoe?? Ha ha, ik google dus ook maar eens op "wilfred overmatig slaap"
door mcoumans
08 feb 2018, 12:18
Forum: Nieuws, wetenschappelijke informatie, feiten en weetjes over de schildklier
Onderwerp: Voeding en Hashimoto
Reacties: 1
Weergaves: 81

Voeding en Hashimoto

Dit artikel kwam ik hier nog niet tegen, al zag ik het ook terug als referentie op de site van schildklier.nl https://www.researchgate.net/publication/315064291_Multiple_Nutritional_Factors_and_the_Risk_of_Hashimoto%27s_Thyroiditis https://www.schildklier.nl/themas/voeding/436-relatie-vitamines-mine...
door mcoumans
08 feb 2018, 11:48
Forum: Hypothyreoïdie
Onderwerp: BB1100XX stelt haar vragen
Reacties: 161
Weergaves: 3210

Re: BB1100XX stelt haar vragen

En als ik dan een tip mag geven... koop magnesiumolie. En smeer. Waarom? Als de magnesium niks doet, heb je gratis een massage. Dat schijnt ook wat te (kunnen) doen. Volgens diverse sportartsen kán magnesium inderdaad wel helpen bij kramp. Maar niet bij iedereen. En niet alles wat lijkt op kramp, is...
door mcoumans
07 feb 2018, 21:07
Forum: Andere aandoeningen, supplementen en vitamines
Onderwerp: Bijnierschorsinsufficiëntie bestaat wel / bijnieruitputting bestaat niet
Reacties: 14
Weergaves: 6425

Re: Bijnierschorsinsufficiëntie bestaat wel / bijnieruitputting bestaat niet

EM-SportScience Adrenal Fatigue: a myth or a fact? lot of our clients like to use the term Adrenal Fatigue, which is also been used by doctors, healthcare providers, and the general media to describe an alleged condition caused by chronic exposure to stressful situations. Despite this, adrenal fatig...
door mcoumans
27 jan 2018, 10:47
Forum: Medicijnen
Onderwerp: Verzoek tot setpoint berekening...........
Reacties: 57
Weergaves: 1282

Re: Verzoek tot setpoint berekening...........

Nou, klinkt wel goed. Er wordt in ieder geval nog eens verder gekeken.
door mcoumans
24 jan 2018, 14:01
Forum: Medicijnen
Onderwerp: Verzoek tot setpoint berekening...........
Reacties: 57
Weergaves: 1282

Re: Verzoek tot setpoint berekening...........

@laura Het zou vreemd zijn als ze de normaal waarden van het lab ineens zouden veranderen zonder dat de specialist er van weet. Zou mij niet verbazen hè. Die normaalwaarden staan gewoon op het resultaatformulier (mijn internist kreeg ze per fax...!). Toen ik mijn lab belde met de vraag of ze in 201...
door mcoumans
24 jan 2018, 12:58
Forum: Medicijnen
Onderwerp: Verzoek tot setpoint berekening...........
Reacties: 57
Weergaves: 1282

Re: Verzoek tot setpoint berekening...........

TSH 0.19 is bij mijn lab te laag (0.27 - 4.2)
FT4 9.6 is bij mijn lab óók te laag (12.0-22.0)

Dat beide laag zijn vind ik vreemd. Erg vreemd. FT3 al eens gemeten?
door mcoumans
22 jan 2018, 20:44
Forum: Medicijnen
Onderwerp: Mijn ervaringen overstap levothyroxine
Reacties: 194
Weergaves: 6646

Re: Mijn ervaringen overstap levothyroxine

Dat eenzame stipje, is dat niet je laatste meting?

Waren er toen nog dingen anders?

Lijkt bijna een outlier, die beter niet meegenomen wordt in de berekening en kennelijk is de invloed beperkt op de bepaling van het setpoint.
door mcoumans
16 jan 2018, 22:00
Forum: Hypothyreoïdie
Onderwerp: Hardloper met hypothyreoïdie
Reacties: 303
Weergaves: 11478

Re: Hardloper met hypothyreoïdie

Ik snurk, heb ik van horen zeggen [kuch kuch]. Maar ik slaap goed, wordt uitgerust wakker, kom goed m'n bed uit. Ik heb wel eens een poos met een app naast me geslapen, niet vanwege apneu, maar vanwege meten diepe slaap; in de tijd dat ik wel nog met marathontraining bezig was. Ook wel geluid opgeno...