Let op: update forum

Raadpleeg wel altijd een arts als je twijfelt over je gezondheid. Het forum kan niet worden beschouwd als vervanging van een consult of een behandeling.
Gebruikersavatar
laura
Berichten: 2773
Lid geworden op: 11 sep 2013, 22:42
Contacteer:

Let op: update forum

Bericht door laura » 11 jan 2018, 11:00

Vandaag of morgen wordt een nieuwe versie van het forum geïnstalleerd.
Daardoor kan het forum tijdelijk niet gebruikt worden.

Met dank aan Janus! :P
laura

Kijk voor meer informatie ook eens op Schildkliertje.

Raadpleeg altijd een arts als je twijfelt over je gezondheid.
Het Schildklierforum kan niet worden beschouwd als vervanging van een consult of een behandeling.

Gebruikersavatar
janus
Berichten: 36
Lid geworden op: 08 okt 2015, 16:19
Locatie: Ten zuiden van Gouda
Contacteer:

Re: Let op: update forum

Bericht door janus » 11 jan 2018, 13:50

Het is weer in orde.

Alleen is iedereen naar de standaard stijl gezet, in je gebruikerspaneel kun je dat verhelpen:
ucp.php?i=179
Forumhulpje

Gebruikersavatar
laura
Berichten: 2773
Lid geworden op: 11 sep 2013, 22:42
Contacteer:

Re: Let op: update forum

Bericht door laura » 11 jan 2018, 14:21

hallo Janus,

Ik krijg de melding dat de verbinding niet beveiligd is.
Dus http en niet https.

De vraagtekens zijn ook weer terug???
laura

Kijk voor meer informatie ook eens op Schildkliertje.

Raadpleeg altijd een arts als je twijfelt over je gezondheid.
Het Schildklierforum kan niet worden beschouwd als vervanging van een consult of een behandeling.

Gebruikersavatar
janus
Berichten: 36
Lid geworden op: 08 okt 2015, 16:19
Locatie: Ten zuiden van Gouda
Contacteer:

Re: Let op: update forum

Bericht door janus » 11 jan 2018, 14:31

Dat was ik nog aan het aanpassen ;)
Forumhulpje

Suffy
Berichten: 243
Lid geworden op: 12 nov 2014, 15:59

Re: Let op: update forum

Bericht door Suffy » 11 jan 2018, 14:51

Mijn forumstyle staat gewoon op ProSilver.
Of moet hij op de bovenste staan?
VIP sinds mijn geboorte, diagnose Hashimoto maart 2008
Ex-Thyrax, geswitcht naar Eutyrox, zeer tevreden.
In stapjes van 12,5 van 175 naar 125 mcg (licht hyperen/staken pil).
Ook vit B12- en D-tekort, 2x/week een B12-injectie sinds 15-03-2017.

Gebruikersavatar
janus
Berichten: 36
Lid geworden op: 08 okt 2015, 16:19
Locatie: Ten zuiden van Gouda
Contacteer:

Re: Let op: update forum

Bericht door janus » 11 jan 2018, 15:26

Suffy schreef:
11 jan 2018, 14:51
Mijn forumstyle staat gewoon op ProSilver.
Of moet hij op de bovenste staan?
Je moet diegene kiezen die je het beste vindt.
Forumhulpje

Suffy
Berichten: 243
Lid geworden op: 12 nov 2014, 15:59

Re: Let op: update forum

Bericht door Suffy » 11 jan 2018, 16:02

Ik heb een screenreader en VoiceOver op mijn telefoon.
Geen idee wat voor mij de beste weergave biedt en welke de standaard is.

Die ProSilver gaat goed, alleen zie ik op mijn telefoon niet altijd goed wie schrijft. Dit wordt op een pc/laptop anders weergegeven, komt mogelijk door Safari (browser op iPhone).

Het forumoverzicht blijft nog steeds dramatisch met lijsten en sublijsten. Kan veel beter in tabellen weergegeven worden maar ik denk dat PHPPB hier weinig aan wil doen :(
VIP sinds mijn geboorte, diagnose Hashimoto maart 2008
Ex-Thyrax, geswitcht naar Eutyrox, zeer tevreden.
In stapjes van 12,5 van 175 naar 125 mcg (licht hyperen/staken pil).
Ook vit B12- en D-tekort, 2x/week een B12-injectie sinds 15-03-2017.

Gebruikersavatar
BB1100XX
Berichten: 578
Lid geworden op: 18 jul 2017, 19:06

Re: Let op: update forum

Bericht door BB1100XX » 11 jan 2018, 20:10

Waarscheinlijk het verkeerde bericht in een verkeerd topic.
Er zijn op dit moment veel berichten die door elkaar lopen.
Nieuwe mensen die in bestaande lijntjes hun verhaal doen.

Ik begrijp nu goed dat laura toen mijn berichten bij elkaar plakten. :oops: :oops:
Waarden nuchter geprikt, zelfde prikpost, zelfde lab.
08-08-18 TSH:1,0/FT4:12,6
16-07-18 TSH:3,3/FT4:11,7
01-05-18 TSH:1,1/FT4:13,0
28-03-18 TSH:2,0/FT4:11,0
05-02-18 TSH:1,6/FT4:11,6
22-12-17 TSH:2,8/FT4:11,0

23-01-17 TSH:10,49/FT4:9,0 (diagnose)

Gebruikersavatar
laura
Berichten: 2773
Lid geworden op: 11 sep 2013, 22:42
Contacteer:

Re: Let op: update forum

Bericht door laura » 12 jan 2018, 14:16

hoi Evelien,

Ik zal er weer eens op letten.
Goed dat je dit meldt.

Ik ben door ziekte van mijn vader even wat uit de running geweest.
laura

Kijk voor meer informatie ook eens op Schildkliertje.

Raadpleeg altijd een arts als je twijfelt over je gezondheid.
Het Schildklierforum kan niet worden beschouwd als vervanging van een consult of een behandeling.

Gebruikersavatar
BB1100XX
Berichten: 578
Lid geworden op: 18 jul 2017, 19:06

Re: Let op: update forum

Bericht door BB1100XX » 12 jan 2018, 22:41

Sterkte!
Waarden nuchter geprikt, zelfde prikpost, zelfde lab.
08-08-18 TSH:1,0/FT4:12,6
16-07-18 TSH:3,3/FT4:11,7
01-05-18 TSH:1,1/FT4:13,0
28-03-18 TSH:2,0/FT4:11,0
05-02-18 TSH:1,6/FT4:11,6
22-12-17 TSH:2,8/FT4:11,0

23-01-17 TSH:10,49/FT4:9,0 (diagnose)

Plaats reactie