Mijn Graves-Story

Als je schildklier te veel hormoon maakt met aandacht voor klachten, symptomen en behandelingen als block/replace, titratie, radioactief jodium en operatie
Plaats reactie
Gebruikersavatar
Jenny
Berichten: 278
Lid geworden op: 12 sep 2013, 18:24

Mijn Graves-Story

Bericht door Jenny »

Beste mensen van het Schildklierforum,

Mijn naam is Jenny en ik heb lang niet op dit forum geschreven. Dat ik dit nu wel doe heeft te maken met het feit dat ik een ervaring met jullie wil delen. Jaren geleden heb ik mijn Graves-Story op een website gezet: www.duijfathome.nl/graves en velen van jullie hebben het inmiddels gelezen. Onlangs heb ik mijn verhaal afgemaakt, met name mijn ervaringen met het UWV. Voordien waren die erg positief, maar helaas is daar nu een negatief verhaal bij gekomen. Je kunt er je voordeel mee doen door het te lezen op: https://www.duijfathome.nl/graves/html/story3.html
Graves' diagnose sinds 2001. Na medicijnkuur hypo geworden. Oogziekte van Graves is behandeld in het AMC. Mijn Graves' Story is te lezen op http://www.duijfathome.nl/graves
Afbeelding
Alida26
Berichten: 12
Lid geworden op: 01 nov 2016, 10:09

Re: Mijn Graves-Story

Bericht door Alida26 »

Dank je wel Jenny, erg interessant.

Heb precies dezelfde ogen als jij hebt. Vanaf mei loop ik bij gewone oogarts. Eerst werd alleen gelet op het oog met het hangende ooglid, maar later meer op het 'boze'oog.
Mijn bloed gaf in eerste instantie geen afwijking van schildklier te zien, maar oogarts bleef denken aan Ziekte van Graves. Wilde daar echt niet aan.

Helaas is deze week gebleken dat toch bloed afwijking vertoont en ik naar internist moet en oogarts die gespecialiseerd is in Graves.

Dacht totdat ik jouw foto's zag, dat ik echt geen ziekte van Graves had, maar helaas nu ik jouw foto's heb gezien, weet ik zeker dat ik het wel heb. Ben erg blij te zien hoe alles bij jou weer goed is gekomen. Dank voor het delen van de foto's.

helaas duurt alles erg lang, zoals tijden tussen bezoek artsen en mag nu pas over 5 weken naar internist en weet nog niet wanneer ik naar oogarts mag, laat staan wanneer ik geopereerd kan worden.

Nogmaals dank voor het delen van al je informative.
Plaats reactie