Archief Hypoforum

Hier zijn alle topics en berichten van het oude Hypoforum te vinden.
Het is niet mogelijk je te registreren, om in te loggen en de zoekfunctie werkt niet.
Eekhoorn
Berichten: 162
Lid geworden op: 13 okt 2013, 12:09

Archief Hypoforum

Bericht door Eekhoorn »

Een back-up van het Hypoforum staat online op dit adres: http://hkdev.nl/hypoforum/.

Het Hypoforum, oftewel het voormalige forum van Hypo maar niet Happy, functioneerde na het opheffen van HmnH zelfstandig naast het SON-forum van Schildklierorganisatie Nederland. Begin november 2014 heeft SON het zonder aankondiging offline gehaald. Na veel protest kwam het weer online, maar plaatsen van nieuwe berichten en registeren van nieuwe leden was niet meer mogelijk.

Te voorzien was dat SON het Hypoforum alsnog zou verwijderen of ontoegankelijk maken; wat begin juni 2015 ook is gebeurd. Reden voor een forumdeelnemer om in november al een lokale kopie van het forum te maken.

Archief Hypoforum

Veel mensen hebben door het Hypoforum veel geleerd over de schildklier. Er is veel kennis vergaard. En allerlei informatie over de schildklier werd via dat forum verspreid. Met het archief van het Hypoforum is veel van de verzamelde informatie en ervaringen weer toegankelijk.

Noten bij het gebruik

1. Het oorspronkelijke Hypoforum was een zogeheten dynamische site, waarbij alle informatie in een database zit. Die database had die forumdeelnemer niet, waardoor de kopie zijn beperkingen heeft.

Het is niet mogelijk je te registreren, om in te loggen en de zoekfunctie werkt niet.

2. Enkele dagen nadat SON het Hypoforum begin november 2014 weer online zette, viel het een gebruiker op dat er een discussie was verwijderd. Deze discussie - OPKOMST en ONDERGANG van HmnH - ging grotendeels over de manier waarop Hypo maar niet Happy was geïntegreerd in SON.

Het is niet bekend waarom SON deze discussie heeft verwijderd. Na de ontdekking hiervan konden via de cachefunctie van Google nog enkele pagina’s worden gered.

Deze pagina’s zijn alleen beschikbaar als screenshot: 1, 6, 11, 12 en Hypocafé.
Plaats reactie